Državni sekretar i predsednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske partije (SDP), Enes Buhić, obišao je danas sela Rasno i Cetanoviće na teritoriji opštine Sjenica. Tom prilikom, Buhić je razgovarao sa meštanima o dosadašnjim radovima koji su sprovedeni u ovim selima, a koji su naišli na pozitivne reakcije lokalnog stanovništva.

Meštani su sa zadovoljstvom istakli da su radovi, koji su uključivali poboljšanje lokalne infrastrukture i drugih bitnih usluga, doprineli boljem kvalitetu života u njihovim sredinama. Oni su, međutim, iskoristili priliku da Buhiću izlože nove zahteve i predloge, koji bi dodatno unapredili njihove zajednice.

Buhić je u razgovoru sa meštanima naglasio da je SDP posvećen radu sa građanima ne samo tokom predizborne kampanje, već i nakon izbora. Istakao je da je stranka spremna da nastavi sa ulaganjima u projekte koji će unaprediti uslove života u ruralnim područjima, te da su potrebe i zahtevi meštana ključni u planiranju budućih aktivnosti.

“Ova poseta pokazuje našu rešenost da ostanemo u stalnoj komunikaciji sa ljudima i da se trudimo da zajedno sa njima radimo na daljem razvoju njihove sredine. U SDP-u verujemo da je svaki građanin važan, i zato ćemo nastaviti da slušamo njihove potrebe i radimo na njihovom ostvarivanju,” rekao je Buhić.

indeksonline.rs