U prelepom ambijentu Sava centra, HANI Internacional LTD je organizovala još jednu u nizu prezentacija posvećenih slastičarstvu, koja je privukla veliki broj posetilaca i ljubitelja vrhunskih slatkih delicija. Posetioci su imali priliku da degustiraju širok asortiman torti i kolača, pažljivo pripremljenih od najkvalitetnijih sirovina, čime je još jednom potvrđen kvalitet i prefinjenost ukusa koje ovaj brend nudi.

Organizatori su ponosno istakli da su njihovi proizvodi među najkvalitetnijima na tržištu, uz bogatu ponudu koja se neprestano unapređuje. Inovacije i posvećenost vrhunskom kvalitetu omogućile su im da zadrže lidersku poziciju u industriji, što su ovom prezentacijom još jednom dokazali.

“Naš cilj je da uvek pružimo najbolje ljubiteljima slatkiša, koristeći isključivo najkvalitetnije sirovine koje ispunjavaju najviše standarde,” naglasili su iz HANI Internacional LTD.

Svi prisutni su imali priliku da uživaju u slatkim delicijama koje su postale sinonim za izvrsnost ovog brenda. Organizatori su se zahvalili posetiocima na prisustvu i poverenju, uz obećanje da će nastaviti da donose radost svakom novom zalogaju.

Ova prezentacija je još jednom potvrdila predanost HANI Internacional LTD ka inovaciji i kvalitetu, uz obećanje da će i dalje unapređivati svoju ponudu, u skladu sa željama vernih potrošača.