ZLATIBOR – Na planini Tornik, na Zlatiboru, u subotu 21. septembra, održan je popularni Tribalion, jedno od najizazovnijih takmičenja sa preprekama u regionu.

Ovaj događaj okupio je oko 1500 trkača iz Srbije i okolnih zemalja, koji su se nadmetali u dve kategorije – trci na 21 km i trci na 10 km, obe sa preprekama koje testiraju izdržljivost, snagu i mentalnu čvrstinu učesnika.

U trci na 10 km, sa oko 800 učesnika, takmičar iz Novog Pazara, Muzafer Čepeljac, osnivač i trener Bodibilding kluba Warrior Gym, ostvario je značajan rezultat.

On je zauzeo 19. mesto u individualnoj konkurenciji, dok je tim za koji je nastupao, “SkyOCR_Raičević” iz Beograda, osvojio prvo mesto u ekipnoj kategoriji.

Čepeljac i Raičević

“Hvala treneru Milošu Raičeviću, koji vodi moje pripreme,” izjavio je Čepeljac za indeksonline.rs, zahvalivši se na podršci i stručnom vođenju kroz pripreme za ovu zahtevnu trku.

Na stazi od 21 km, dominaciju je ponovo pokazao Miloš Raičević, koji je po sedmi put postao šampion u OCR trkama, potvrđujući svoj status neprikosnovenog favorita u ovoj disciplini.

indeksonline.rs