Muzička zajednica Beograda ovih dana je udruženija nego ikada i zajedničkim snagama usmerena ka samo jednom cilju – pomoći u sakupljanju novca za lečenje njihove koleginice i drugarice Aleksandre Hrib.

U želji da kroz višesatni muzički događaj sakupe što više novca, sutra 2. oktobra od 17h vas čak 24 di-džeja čekaju za pultom kultnog gradskog kluba Karmakoma u Poenkarrevoj 32.

Ovo je sigurno najbolji način da provedete ovu sredu popodne, a uz to učinite i dobro delo, jer sav novac od ulaznica i pića ide u humanitarne svrhe.

„Ova žurka je hitna i zajednička akcija kako bismo pomogli našoj koleginici i prijateljici Aleksandri Hrib, koja se suočava s teškom borbom protiv raka. Lečenje zahteva značajna finansijska sredstva. Sav prihod od prodaje ulaznica i pića biće doniran za Aleksandrino lečenje, s ciljem da prikupimo što više novca kako bismo joj pružili šansu za oporavak. Pozivamo vas da dođete, podržite je u ovom teškom trenutku, pozovete prijatelje i proširite vest. Svaka pomoć je neprocenjiva“, poručuju njeni prijatelji.

Ulaznice za humanitarnu žurku mogu se kupiti na ulazu, kao i putem sata http://tickets.rs i to OVDE.