BEOGRAD – U naredna tri dana biće odigrani mečevi 13. kola Superlige Srbije, a aktuelni šampion, ekipa Crvena zvezde će u subotu gostovati Spartaku u Subotici, dok će Partizan dočekati Čukarički.

Prvi meč 13. kola SLS biće odigran sutra od 16.30 časova u Loznici gde će se sastati IMT i Tekstilac. Kragujevački Radnički će dva sata kasnije u Gornjem Milanovcu igrati sa Jedinstvom.

Fudbaleri Partizana će u subotu na stadionu u Humskoj od 15.55 časova dočekati Čukarički. “Crno-beli” su zabeležili tri uzastopne pobede u domaćem prvenstvu, a najvatreniji navijači Partizana su najavili prekid bojkota i povratak na stadion posle promene rukovodstva u klubu iz Humske.

Fudbaleri Spartaka će u subotu od 18 časova u Subotici dočekati Crvenu zvezdu, koja je lider na tabeli SLS sa 31 bodom. “Crveno-beli” će gostovati Spartaku posle duela u Ligi šampiona i poraza od ekipe Monaka (1:5).

Ekipa Železničara igraće u subotu od 18 časova u Pančevu sa Novim Pazarom, dok će se dva sata kasnije u Novom Sadu sastati Vojvodina i OFK Beograd.

Poslednja dva duela 13. kola SLS na programu su u nedelju, 27. oktobra. Fudbaleri Napretka će u Kruševcu od 19 sati dočekati ekipu TSC-a, koja će večeras u Bačkoj Topoli igrati sa Legijom u drugom kolu Lige konferencije.

Radnički iz Niša će se u nedelju od 20 časova na stadionu Čair sastati sa ekipom Mladosti iz Lučana.

Indeksonline.rs/Tanjug