Lučani – U Lučanima je danas predstavljen novi šef stručnog štaba FK „Mladost”. Radi se o Nikoli Trajkoviću bivšem fudbaleru Crvene zvezde, internacionalcu i bivšem treneru Radničkog iz Niša i Novog Pazara u kome je i započeo aktuelnu sezonu

ali su se klub i trener razišli nakon loših rezultata. Iz FK „Mladost” su na predstavljanju Trajkovića istakli da se zahvaljuju sada već bivšem treneru Nenadu Lalatoviću koji je nakon odličnih rezultata iznenada napustio Lučane i preuzeo novosadsku Vojvodinu.

Nikolu Trajkovića je medijima predstavio Vladimir Đorđević, predsednik FK Mladost.

„Radi se o mlladomi i perspektivnom treneru, što nama i odgovara za neku budućunost i dužu saradnju. Trenutno smo potpisali ugovor do juna meseca sa opcijom produžetka saradnje na možda i neki duži period. Pratili smo njegov rad, pogotovo dok je bio u Radničkom iz Niša. Prethodni angažman u Novom Pazaru je kratko trajao. Mislim da smo našli dobro rešenje, ambicioznog trenera koji je faktički na početku karijere i nadam se da će mu Mladost biti odskočna daska za baš dobru trenersku karijeru,” kazao je Đorđević.

Trajković se zahvalio prethodnicima u sezoni i Joksimoviću koji je selektirao ekipu zajedno sa sa ljudima iz kluba kao i Lalatoviću koji je kako je kazao napravio sjajan rezultat.

„Što se mene tiče znam u kakav sam klub došao, ja jesam radio dugo u inostranstvu, ali sam rođen u Srbiji tako da poznajem dobro prilike u našem fudabalu, dobro poznajem ambicije kluba, na meni je samo da nastavim tamo gde su prethodnici stali. Ići ćemo utakmicu po utakmicu i pokušaćemo da dovedemo Mladost do željenog cilja,” rekao je Trajković.

Indeksonline.rs/Rina