BEOGRAD – Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su kao domaćini nerešeno protiv lučanske Mladosti 2:2 u meču drugog kola Superlige Srbije.

U prvom poluvremenu Crvena zvezda je ređala šanse i nije ih koristila, a Mladost je postizala golove. Ibrahim Ndiaje je postigao prvi gol za goste u 19. minutu, a prednost je duplirao Nikola Ćirković.

U 68. minutu direktan crveni karton dobio je Uroš Ljubomirac. Napadač Mladosti je pogibeljno startovao Hvanga In-beoma, pa mu je sudija Milan Ilić pokazao direktan put u svlačionicu.

Zvezda je posle serije neiskorišćenih prilika konačno iskoristila brojčanu nadmoć i smanjila na 1:2 u 85. minutu. Rezervista Lazar Jovanović je centrirao sa leve strane, a gol je udarcem glavom sa sedam metara postigao rezervista Bruno Duarte. U 90+1. minutu Duarte je bio asistent Šerifu Ndiajeu za 2:2.

Sedmostruki uzastopni šampion Srbije sad ima četiri boda iz dva kola, dok je za Mladost ovo prvi bod posle poraza od OFK Beograda.

U narednom kolu Zvezda gostuje Tekstilcu iz Odžaka u Bačkoj Palanci. Mladost će sledećeg vikenda u Užicu dočekati Jedinstvo.