BEOGRAD – Na auto-putu E-75 i E-70, petlja Dobanovci – petlja Beograd, ka Beogradu, danas i sutra izvode se radovi na obeležavanju oznaka (leve ivične i središnje linije), od 8 do 16 časova, uz zauzeće preticajne saobraćajne trake, saopštilo je danas JP Putevi Srbije.

Na moto-putu M 11, petlja Aerodrom – petlja Bubanj Potok, ka Beogradu, danas i sutra od 8 do 16 časova izvode se radovi na obeležavanju oznaka demarkacija i obeleževanje desne ivične linije, uz zauzeće vozne saobraćajne trake.

Na obilaznici oko Beograda, petlja Surčin jug – petlja Ostružnica, na mostu preko reke Save kod Ostružnice, ka Novom Sadu, privremeno je zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija slobodnom saobraćajnom trakom.

Od petlje Lasta do petlje Bubanj Potok, ka Nišu danas od 7 do 14 časova vršiće se postavljanje privremene saobraćajne signalizacije.

U zoni radova, za saobraćaj je naizmenično zatvorena krajnja desna i preticajna saobraćajna traka, dok se saobraćaj odvija slobodnim saobraćajnim trakama.

Na auto-putu E-75, Beška – Maradik, ka Novom Sadu danas, u toku svetlog dela dana, izvode se radovi na uređenju bankine, uz zatvaranje vozne i zaustavne saobraćajne trake u dužini do 1000 metara.

indeksonline.rs/Tanjug