Nakon uspešno započete saradnje između organizacije *Hand to Hand Fighting Sports* (Рукопашный бой) i postavljanja Vahida Kicare na mesto predsednika za Srbiju, stigao je i poziv za učešće na Svetskom prvenstvu za kadete i juniore u rukopasnom boju. Ovaj prestižni događaj održaće se u gradu Buhara, Uzbekistan, od 9. do 14. oktobra.

Reprezentacija Srbije će na ovom takmičenju imati svoje predstavnike u stručnom i takmičarskom timu. Jasmin Feković, trener Kluba borilačkih veština Sandžak Warriors, vodiće tim, dok će Imer Lakota nastupiti kao jedan od takmičara. Obojica su deo ekipe koja će braniti boje Srbije na ovom velikom sportskom događaju.

Svetsko prvenstvo u rukopasnom boju okuplja najbolje borce iz celog sveta, a učešće naših sportista predstavlja značajan korak napred za razvoj ovog sporta u Srbiji. Kicarino liderstvo u domaćoj organizaciji i podrška trenera poput Fekovića donose optimizam da će Srbija ostvariti dobre rezultate i uspostaviti svoje mesto na međunarodnoj sceni.

“Ovo je velika prilika za nas, kako za takmičare, tako i za trenerski kadar. Učinićemo sve da predstavimo našu zemlju na najbolji način”, izjavio je Feković za indeksonline, uoči odlaska na prvenstvo.

indeksonline.rs