BEOGRAD – Šef stručnog štaba Partizana, Savo Milošević, obratio se javnosti uoči sutrašnjeg susreta sa Novim Pazarom u 12. kolu Superlige Srbije, koji će se odigrati na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

Milošević je istakao da su odsustva igrača zbog reprezentativnih obaveza očekivana i normalna pojava, ali da je tim imao sreće zbog rasporeda utakmica.

„Normalne su stvari odsustva igrača zbog reprezentativne pauze. Imamo sreću što igramo u ponedeljak, svi su tu osim Grimalda. Mogli smo na miru da radimo i približimo naše ideje igračima. Imali smo sreću da su poslednja dva rezultata bila pozitivna, pa je atmosfera pozitivna. Naredni period biće težak i očekuju nas komplikovane utakmice. To će biti pravi test. Za sada smo izašli iz rezultatske krize i to je jako važno.
“, rekao je Milošević.

Ljajić kao najveća pretnja

Poseban fokus Milošević je stavio na Adema Ljajića, igrača Novog Pazara, kojeg je pohvalio kao najboljeg u ligi.

„Ljajić je po meni najbolji igrač lige trenutno. Verujem da nisam jedini koji tako misli. Najveća opasnost preti od njega. Novi Pazar nije tim do prošle sezone. Nije Pazar samo Adem Ljajić. Morate misliti o njemu, ali isto tako o čitavom timu koji je pun kvalitetnih pojedinaca. Biće to pravi test da vidimo gde smo mi sada i kakvim kvalitetom raspolažemo“, dodao je Milošević.

Osim Kerkeza, svi igrači Partizana su spremni za sutrašnji meč.

Podsetićemo, sutrašnja utakmica će se odigrati na Gradskom stadionu u Novom Pazaru, ali bez prisustva publike. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je Novi Pazar igranjem bez publike na dve naredne utakmice na domaćem terenu.

Indeksonline/I.Dreković