Naslovna srbija Prijepolje Prijepolje: Novac iz državne kase za sanaciju dela puta Kolovrat – Seljašnica

Prijepolje: Novac iz državne kase za sanaciju dela puta Kolovrat – Seljašnica

Prijepolje – Ministarstvo privrede raspisalo javnu nabavku za odabir izvođača radova za sanaciju puta Kolovrat-Žunića Potok. Za ovu namenu iz državne kase izdvojeno je 17,5 miliona dinara, nakon što se odabere najpovoljniji ponuđač rok za završetak radova je 45 dana. Inače sanacija kolovoza od Kolovrata do Seljašnice radi se parcijalno i uz zamenu ulične rasvete savremenom led rasvetom, predstavlja najveću infrastrukturnu investiciju u gradu na Limu.

Članica Opštinog veća Mirjana Bojović kaže da se na Šeljašnici već rekonstriše jedan deo puta od trga prema Žunića Potoku i to sredstvima iz lokalnog budžeta.

Ministarstvo privrede odobrilo je sredstva za sanaciju puta Kolovrat-Seljašnica i raspisalo javni poziv za odabir izvođača. Radovi će obuhvatiti zamenu donjeg stroja puta, zatim kolovoznu konstrukciju i odvodnjavanje kao i druge radove – istakla je za PP Mediu Mirjana Bojović i dodala da se ovaj put već godinama nalazi u lošem stanju i ne zadovoljava potrebe stanovnika ovog dela opštine.

Iz lokalne samouprave, pored već odobrenih sredstava od Ministarstva za privredu očekuju da će biti odobrena i dodatna sredstva namenjena postavljanju ulične rasvete uz kolovoz od Kolovrata do Seljašnice.

Exit mobile version