Novi Pazar -Veliko interesovanje lokalnih privrednika je i ove godine za letnji vašar u Sportsko-sajamskoj ustanovi Pendik, koji će biti održan od 18 do 22.avgusta. Ostalo je još nekoliko slobodnih mesta, a pripreme za ovaj događaj su u toku.

I ove godine svoje proizvode po pristupačnim cenama ponudiće privrednici iz Novog Pazara na letnjem vašaru u SSU Pendik. Edis Halković ispred ove institucije kaže da su pripreme za ovaj događaj u toku, te da se nada da će biti uspešan kao i do sada.

“Veliki broj stranaca je u Novom Pazaru, ali i roditelji mogu na ovom vašaru po pristupačnim cenama da spreme svoju decu za školu, te se očekuje veliki broj građana, koji će posetiti ovaj događaj. Cilj ovog događaja je da se olakša i privrednicima da brže dođu do kupaca, a građanima da se snabdeju potrebnim proizvodima po nižim cenama”, kaže Halković.

Prijave za učešće na Letnjem vašaru su u toku i mogu se prijaviti sva pravna lica. Cena zakupa je 18 evra sa PDV-om. Zbog visokih temperatura radno vreme vašara biće od 10 do 22 sat