NOVI PAZAR – Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac bio je domaćin prijema u čast najuspešnijih mladih sportista Fatme Idrizović i Elzana Bibića. Gosti gradonačelnika bili su i prvi Sandžaklija izabran za selektora atletske reprezentacije Srbije Edin Zuković i njegov kolega, trener AK Rifat Zilkic.

„Ogromno je zadovoljstvo družiti se sa uspešnim mladim sportistima, čiji su rezultati najbolji ne samo u Srbiji već i u Evropi. Znamo da je mlada teniserka Fatma Idrizović zvanično druga najuspešnija predstavnica belog sporta u kategoriji do 14 godina. Elzan Bibić se fantastičnim rezultatima oprostio od juniorskog statusa a ono što je ovim mladim ljudima zajedničko su rad, odricanje i istrajnost u nastojanju da sebe, grad i svoju zemlju predstave na najbolji način, da budu najuspešniji u sportu kojim se bave“, kazao je gradonačelnik Biševac ističući da grad prepoznaje talentovane pojednince i podržava njihove napore na putu do rezultata.

„Da bi postigli uspehe, svako u svom sportu, dali su i Fatma i Elzan sve od sebe, što treba poštovati. Grad zato na više načina pruža podršku i njima i svima koji odlučno koračaju ka uspehu u želji da prezentuju Novi Pazar na najbolji način“, rekao je gradonačelnik Biševac, ističući da je Atletski klub Novi Pazar primer uspešnog sportskog kolektiva, ne samo zahvaljujući rezultatima sportista već i zalaganju Rifata Zilkića, trenera AK i Edina Zukovića, prvog Novopazarca izabranog za selektora neke reprezentacije u sportskoj istoriji grada.

Gradonačelnik Nihat Biševac istakao je zadovoljstvo što novopazarski sportski klubovi u svom sastavu imaju „čitavu pledajadu mladih sportista o čijim će uspesima tek biti reči“.