Naslovna srbija Beograd Vučić: Nisam uvredio žene u fabrici u Kraljevu

Vučić: Nisam uvredio žene u fabrici u Kraljevu

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da prilikom otvaranja turske fabrike u Kraljevu nije rekao ništa što bi uvredilo žene niti nešto što opozicija želi da je rekao.”Ja sam bio srećan kada sam video da ima 110-115 ljudi koji rade u toj fabrici”, kazao je Vučić i objasnio da je investitora pitao da nije slučajno dovodio zbog njega ljude da rade i da se slikaju, budući da je bio neradan dan.

“Rekao sam mu, šta više, da vodi računa jer su u pitanju žene… Nisam razumeo šta sam uradio loše i koga sam uvredio. One su se sve slikale sa mnom. Ne razumem šta sam uradio”, kazao je Vučić i dodao da je taj slučaj jedinstven u svetu jer ga napadaju zbog nečega što nikada nije uradio, a što su drugi želeli da on uradi.

On je rekao da nikada nije uvredio žene niti je nešto nepristojno uradio i dodao da ne može da odgovara za nešto što nije rekao.

Poslanica Demokratske stranke Aleksandra Jerkov u Skupštini je juče pitala Vučića da nastavi rečenicu koju je izgovorio u Kraljevu posle otvaranja tekstilnog preduzeća.

“Vučić je kroz kvazi mangupski osmeh izgovorio rečenicu direktoru frabike uz mizogene opaske o tome kako Turci treba da čuvaju naše žene i vode računa o njima”, rekla je Jerkov i potom citirala Vučića: “Pa ti si sve žene uzeo da rade, pa zato si ti srećan, misliš da ćeš … eee…”.

Ona je tražila od Vučiča da objasni šta je mislio kada je to izgovorio i šta tačno misli da poslodavac koji je zaposlio sve žene očekuje od svojih radnica.


Beta

Exit mobile version