Fudbaleri Real Madrida pobedili su Romu na gostujućem terenu sa 2:0 u petom kolu Lige šampiona. Pobedom je Real osigurao prolaz u osminu finala Lige šampiona, ali je zbog pobede Plzenja nad CSKA Moskvom dalje prošla i Roma, kao drugoplasirana.

Junajted je napadao i bio nadmoćan i tek u 91. minutu došao do pobede. Strelac pobedonosnog gola bio je Maruan Felaini čime je Junajted odveo u osminu finala Lige šampiona, gde će iz te grupe ići zajedno sa Juventusom. Klub iz Torina je golom Marija Mandžukića savladao Valensiju i ostavio Junajted u bodovnoj prednosti pred meč sa “slepim miševima” u poslednjem kolu Grupe H.

Bajern je bez ikakvih problema “počistio” Benfiku rezultatom 5:1. Bajern i Ajaks su se zvanično plasirali u plej-of LŠ i boriće se za prvo mesto u poslednjem kolu, u meču koji se igra u Amsterdamu.

U Grupi F viđene su dve goleade, jedna u Francuskoj a druga u Nemačkoj. Fudbaleri Mančester sitija nisu uspeli da pobede Lion ni u drugom meču jer su odigrali 2:2. “Građani” su osvojenim bodom obezbedili plasman u osminu finala Lige šampiona, dok je Lion na dva boda od Šahtjora koji je slavio protiv Hofenhajma 3:2.


Foto:Pixabay