“Ona mi je rekla ‘Ne’ i više puta tražila da prestanem”, na osnovu čega se može pretpostaviti da je protiv volje pomenute devojke Ronaldo stupio u seksualni odnos

Nemački “Špigl” u svom današnjem broju objavio je informaciju da postoje dokumenti koji potvrđuju da je Kristijano Ronaldo priznao da je silovao Ketrin Majorgu u Sjedinjenim Američkim Državama.

“Špigl” je prenio detalje upitnika koji su Ronaldovi advokati dali fudbaleru Juventusa da popuni, kako bi tačno odgovorio na pitanja šta se dešavalo sporne noći, i da bi oni mogli na najbolji način da ga brane.

Upitnici koji su tajni za javnost, predstavljaju poverljivi dokument između advokata i klijenta, ali je “Špigl” u njih imao uvid i u njima se vide različiti detalji koji, deluje, inkriminišu Ronalda.

Prema pisanju ovog lista upitnik je naknadno izmenjen od strane advokata, kako bi iz odgovora nestalo svako pominjanje stavova Ketrin Majorge koje bi nagovijestile da je u pitanju bilo silovanje.


“Špigl” je preneo i to kako su se dorađeni odgovori Kristijana Ronalda razlikovali od originalnih:

Da li je ona ikada povisila ton, vikala ili se drala?

Ronaldo – Septembar 2009: Rekla je ‘Ne’ i više puta tražila da prestanem.

Decembar: Ne.

Da li je ona nešto rekla posle vašeg seksualnog odnosa?

Ronaldo – Septembar 2009: Rekla je: ‘Šup****, prisilio si me. Idiote. Nisam ja kao druge!’. A ja sam joj rekao ‘Izvini’.

Decembar: Ne.

Ronalda je za silovanje 2009. godine prijavila Ketrin Majorga, koja je tada sklopila nagodbu s Portugalcem da joj isplati sumu od 375.000 dolara, uz dogovor da se slučaj više ne pominje.

Sada advokati Amerikanke traže poništenje nagodbe, uz obrazloženje da je ona bila prisiljena na dogovor.


Foto:Reuters