NOVI PAZAR – Odbojkaši Novog Pazara pretrpeli su novi poraz u Pendiku. Ovog puta maksimalnim rezultatom savladani su od ekipe Vojvodina NS seme (21:25, 12:25, 21:25).

Prvi set je protekao u odmeravanju snaga. Gosti su u nekoliko navrata imali po dva poena viška, ali je domaćin to stizao. Tek na 20:20, a posle servisa Vieckog i dobro iskorišćenih prilika prvi put je Vojvodina imala prednost od tri poena (23:20). Uzeli su domaći još jedan poen, nakon čega je dobrim servisom Perić naterao rivala na grešku, čime je stavljena tačka na ovaj set.

 

Dobar servis bio je ključ i u drugom periodu. Već na početku Novosađani su ostvarili znatnu prednost (8:3) a dobar napad i prijem doneli su na tehničkom tajm-autu visokih 12:6. Novi Pazar nije imao odgovor na ovakvu igru, pa je prednost crveno-belih dodatno rasla, da bi na kraju tačku stavio Radević za ubedljivih 25:12.

Krenuli su domaćini u trećem setu na sve ili ništa i poveli 3:1, 7:4 , ali su Novosađani posle dobrih servisa, odbrane i realizacije napada uspeli najpre da izjednače, a onda na tehničkom tajm-autu i da povedu (12:11). Meč loptu za Vojvodinu doneo je Radević, a odmah sve dileme rešio Perić za 25:21.


E.Ć. /Foto:S.Župljanin