NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Neško Milovanović izjavio je danas da njegova ekipa u predstojećoj utakmici protiv Trajala na domaćem terenu nema pravo na grešku i da je pobeda jedini izbor.”Kruševljani su prilično solidni i bolji na strani. Dolaze da se nadigravaju i ostanu neporaženi, a mi ne možemo da kalkulišemo i moramo da dobijemo. Uprkos izostancima nekih prvotimaca, verujem da ćemo obradovati publiku”, rekao je Milovanović.

Uoči 30. kola Prve lige Srbije, posle kojeg će ekipe biti podeljene u dve grupe, uz polovljenje bodovnog salda, Trajal je deveti na tabeli i ima 41 bod, jedan manje od Bežanije, koja je poslednji tim u zoni plej-ofa.

S druge strane, poslednjeplasirani Novi Pazar ima 14 bodova i u seriji je od tri vezana poraza, a izvesno je da će biti u plej-aut grupi, gde su timovi plasirani između devetog i 16. mesta.

“Imamo krizu rezultata. Stvaramo prilike, ali mi smo ekipa koja i iz jedne šanse mora da postigne gol. Osim toga, od momenta kad smo zbog povrede izgubili Dina Šarca, naš vezni red ne funkcioniše kako treba”, ocenio je Milovanović.

Osim Šarca, strateg Pazaraca zbog kartona ne računa na golmana Zorana Akovića, Emira Hazirovića i Seada Islamovića, dok su se Amel Lakota i Mirsad Brunčević tek uključili u redovan trenažni proces.

Novi Pazar i Trajal igraju sutra od 16.00 na Gradskom stadionu.


Beta