BEOGRAD – Dnevni listovi na naslovnim stranama za četvrtak 21. mart, uglavnom pišu o pravosnažnoj presudi Mehanizma za krivične sudove u Hagu kojom je nekadašnjem predsedniku Republike Srpske Radovanu Karadžiću izrečena kazna doživotnog zatvora, o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića kompaniji “Folksvagen” u Nemačkoj, kao i o mladima koji su uhapšeni tokom protesta prošlog vikenda.

ALO – “Radovan osudjen na smrt iza rešetaka”, tako list piše o presudi Radovanu Karadžiću u Hagu. “Vučić dovodi ‘Folksvagen’ u Šumadiju”, naslov je teksta o boravku predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Nemačkoj i poseti toj kompaniji.

BLIC – “Karadžiću doživotna za genocid u Srebrenici”, o presudi Radovanu Karadžiću. Pod naslovom “Srbi žrtve mafijaških obračuna” list piše da je Južna Afrika “meka za kriminalce”. “Vujošević čeka transplantaciju u Istanbulu”, o lečenju košarkaškog trenera Duška Vujoševića.

VEČERNJE NOVOSTI – O presudi Karadžiću list piše pod naslovom “Ovo nema nikakve veze sa pravdom”. “Vučićeva borba za Folskvagen”, o poseti predsednika Srbije toj kompaniji.

DANAS – “Hapšenje na osnovu propagande Pinka”, list piše o svedočenjima mladih koji su uhapšeni zbog učešća u protestima. “Karadžiću doživotna zbog zločina i genocida”, o presudi Radovanu Karadžiću.

INFORMER – “Haški zločin Karadžiću doživotna”, list piše o presudi Radovanu Karadžiću.

KURIR – Pod naslovom “Nepravda”, list piše o presudi Radovanju Karadžiću.

POLITIKA – O presudi Karadžiću list piše “Doživotni zatvor za Radovana Karadžića”. “Ove godine presadjeni organi samo četiri donora”, list navodi da u Srbiji nije povećan broj transplatacija ni nakon usvajanja zakona u toj oblasti.

SRPSKI TELEGRAF – “Prve fotke Karadžića iz bekstva”, list donosi fotografije za koje navodi da je došao do sada neobjavljenih slika američke obaveštajne službe, koja je otkrila gde se u Beogradu krio bivši predsednik Republike Srpske. “Vučićeva bitka za Folksvagen”, list piše o poseti predsednika države Aleksandra Vučića Nemačkoj.


Beta