NOVI PAZAR – Gradonačelnik Novog Pazara sa sradanicima obišao je ulicu u mjestu Jusuf Potok u kojoj se ovih dana izvode pripremni radovi za asfaltiranje. On je tom prilikom najavio sezonu intenzivnih radova kada je u pitanju infrastruktura, za šta će biti anagažovano više firmi.

Sa boljim vremenskim prilikama nastavljaju se započeti radovi u na izgradnji i uređenju ulice u mestu Jusuf Potok kod naselja Selakovac. Oni koji žive na tom prostoru kažu da im je uređena i afaltirana ulica bila preko potrebna, jer ulicu koristi veliki broj dece na putu do škole. Pored ulice je džamija, a u naselju su i brojne firme. Do sada su završeni pripremni radovi, izgrađeni su ivičnjaci i postavljen trotoar, ostaje još asfalt koji će, kako je rečeno, građani u toj ulici dobiti za pola mjeseca.

Gradonačelnik Nihat Biševac kaže da će ove godine biti angažovano više firmi kako bi se maksimalno iskoristila sredstva Grada predviđena za izgradnju infrastrukture. On najavljuje da će i ove godine Grad Novi Pazar biti jedno od najvećih gradilišta u zemlji.

”Radićemo u svim delovima grada. Iz budžeta je obezbeđeno dovoljno sredstava za afaltiranje i komunalnu infrastrukturu, tako da ćemo angažovati što više građevinskih firmi kako bi se u ovoj godini što više uradilo“, rekao je gradonačelnik.