Naslovna FEATURED Gurdijeljac: Majrena pada pre isteka osme runde

Gurdijeljac: Majrena pada pre isteka osme runde

BERLIN – Internacionalni prvak sveta u boksu Šerif Gurdijeljac rekao je danas da očekuje da će u Berlinu nokautirati Brajana Majrenu iz Nikaragve, u predstojećem meču za rejting u osam rundi.

“Verovatno je da nikada u karijeri nisam bio spremniji, a u mom timu sada je i bivši profesionalni prvak Evrope Mišel Trabant. Dobro smo analizirali Majrenu, opasan je rival, ali verujem da sutra uveče mogu da dobijem pre isteka osme runde”, rekao je Gurdijeljac.

Gurdijeljac i Majrena boksuju u nedelju oko 22.30, a na reviji u Berlinu biće održano ukupno devet borbi.

Dvadesetčetvorogodišnji Novopazarac, koji je vezao 12 pobeda, internacionalni je šampion u superpero kategoriji u okviru Medjunarodne bokserske federacije (IBF), a do sada je ostvario 19 pobeda, od čega sedam nokautom, uz četiri poraza.

Majrena ima 10 trijumfa, od toga četiri nokautom, izgubio je sedam puta, dok je jednom boksovao nerešeno, ali je poražen u poslednjih sedam mečeva.

U Berlinu će se boriti i Šerifov tri godine mladji brat Ersan Gurdijeljac, koji će protiv Gruzijca Levanija Ciklaurija pokušati da u svom šestom meču zabeleži šestu pobedu.

Bilans Cikalurija je 10 pobeda, od toga sedam nokautom, osam poraza i nerešen duel.

Beta

Exit mobile version