Novi Pazar – Fudbaleri Novog Pazara poraženi su juče od gostujućeg Trajala sa 0:2, u utakmici drugog kola plej-auta za opstanak u Prvoj ligi Srbije. Nakon ovog poraza trener Novog Pazara Neško Milovanović podneo je ostavku na mesto šefa struke, ekskluzivno saznaje indeksonline.rs

Ekipi Novog Pazara, su ostale veoma male šanse da izbore opstanak u Prvoj ligi Srbije. Svi konkurenti iz plej-auta ostvarili su pozitivne rezultate što je dodatno ugrozilo poziciju Novog Pazara.

Pazar, na jučerašnjem meču, nije iskoristio veliki broj prilika, a utisak je da je sudija Stanko Ostraćenin, u poslednjem minutu prvog poluvremena, propustio da dosudi jedanaesterac za domaći tim, posle starta Dušana Punoševca nad Dženanom Plojovićem.

Posle jučerašnjeg meča ekipa Novog Pazara je na pretposlednjem mestu sa svega 12 bodova iz 32 odigrane utakmice. Pazarci u narednom kolu gostuju ekipi Budućnosti iz Dobanovaca.

Interesntan je podatak da, ukoliko bi Novi Pazar ispao iz Prve lige, trener Neško Milovanović ušao bi u istoriju kluba kao jedini trenr Novog Pazara, kojem je pošlo za rukom, da njegova ekipa za tri godine dva puta ispadne iz aktuelnog takmičenja. Prvi put je to bila Super a sad bi mogla biti i Prva liga Srbije.


E.Ć.