BEOGRAD – AMS Osiguranje omogućilo je korisnicima 30 odsto popusta na premiju putnog osiguranja ako se ono ugovori na sajtu webshop.ams.co.rs. 

U toj osiguravajućoj kući ističu da se putno osiguranje može ugovoriti brzo, lako i jednostavno putem interneta i da se tako štedi ne samo vreme, već i novac.

Kako je navedeno u saopštenju, ukoliko se desi povreda na letovanju u inostranstvu, AMS Osiguranje je najbolji saveznik, s obzirom da su troškovi lečenja u inostranstvu veoma skupi.

“Uz zaključenu polisu Putnog osiguranja kod nas, ukoliko je ugovoreno, sve hitne medicinske intervencije, lekove i medicinska pomagala, umesto vas, plaćamo mi”.

AMS Osiguranje, takođe, navodi da po veoma pristupačnim cenama građani mogu osigurati i svoj stan ili kuću od brojnih rizika dok su na putu, a ako odaberu da osiguraju i stvari u svom domu mogu da ostvare pravo na dodatnih 10 odsto popusta na celokupnu premiju osiguranja domaćinstva.

Podseća se osiguranje može ugovoriti u prostorijama u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na više od 250 prodajnih mesta širom Srbije.

Više informacija može se dobiti na sajtu www.ams.co.rs ili putem telefona na broj 0800-009-009, navedeno je u saopštenju.

Tanjug /Foto:web_prtscr