Kazne za OKK Novi Pazar zbog rolni papira, baklji i petardi

BEOGRAD – Košarkaški klub Novi Pazar kažnjen je danas sa 102.000 dinara zbog propusta na utakmici četvrtog kola Superlige Srbije protiv Partizana.

Kako se navodi u saopštenju Košarkaške lige Srbije, Novi Pazar je kažnjen jer je na meču protiv Partizana na teren bačen “ogroman broj rolni papira” zbog čega je meč bio prekinut nekoliko minuta.

Taj klub je, takodje, kažnjen zbog paljenja većeg broja baklji u gledalištu, zbog čega je hala jedno vreme bila ispunjena dimom, kao i zbog bacanja jedanaest petardi u gledalištu.

Košarkaški klub Dinamik je zbog “brojnih nedostataka u radu semafora” na utakmici protiv Mega Bemaksa kažnjen sa 12.000 dinara.

Zbog dosudjene tehničke greške na utakmici u Novom Pazaru kažnjen je košarkaš Partizana Marko Pecarski sa 6.000 dinara, a istu novčanu kaznu moraće da plati i Dunav zbog tehničke dosudjene klupi na utakmici protiv FMP-a. ;

KLS je danas izrekla kazne i za mečeve odigrane u petom kolu, pa su tako sa po 6.000 dinara zbog dosudjene tehničke greške kažnjeni košarkaš FMP i košarkaš tog kluba Stefan Pot, igrač Novog Pazara Marko Radonjić, košarkaš Borca Ivan Gavrilović, kao i igrač Crvene zvezde Majkl Odžo.

Beta