NOVI PAZAR – Građani Novog Pazara, a pre svega oni koji žive u Ulici 12. srpske brigade, dobili su novi, uređen trotoar i pešačku stazu u dužini od 700 metara. Sredstvima Gradske uprave izgrađen je i plato ispred prve vezne stambene zgrade u ovoj ulici što je obradovalo sve stanare i one koji žive u blizini.

Novoizgrađeni plato podzaumeva uređen prilaz zgradi, nova parking mesta, ali i popločan prostor za odmor stanara. Stanari kažu da je Gradska uprva ispoštovala sve njihove zahteve, te da su čak realizovane i ideje koje su stanri dobijali tokom izvođenja radova.

Ideja je da plato unapredi kvalitet života stanara, ali i da bude od posebne korsti onima koji odmaraju ispred objekata, pogotovu deci koja od sada mogu da se igraju na platou. Ono što je posebno obradovalo stanare, ali i sve građane , jeste novi, uređeni trotoar i pešačka staza u dužini od 700 metara. Međutim, ovo nije jedino mesto na kom se radiilo ovih dana. Novi Pazar je jedno od najvećih gradilišta u zemlji, a incijativa gradonačelnika jeste da izvođači intenziviraju svoje radove.

”Znamo da je budžetom ove godine odvojeno preko 500 miliona i danas smo upravo razgovarali sa predstavnicima A.D. “Novi Pazar-Put” da to preduzeće poveća intenzitet svojih radova i da što više kooperanata i firmi uključi u svoje radove, kako bi sve planirane radove do kraja godine i zvaršili”, rekao je gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac.

Kako je najavljeno saradnja sa građanima i uvažavanje njihovih sugestija kada je u pitanju realizacija infrastrukturnih projekata biće nastavljena i ubuduće.


RTVNP