BEOGRAD – Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da ne zna da li da bude srećan ili tužan zbog odlaska Milana Pavkova iz kluba, ali je istakao da mu je “drago zbog tog deteta”.

Pavkov je danas napustio Crvenu zvezdu i karijeru će nastaviti u kineskom klubu Djangsu.

“Pavkov se pozdravio s nama, poželeli smo mu srećan put. Ne znam da li da budem srećan ili tužan u ovom trenutku. Kao trener navikao sam da mi igrači dolaze i odlaze. Drago mi je zbog tog deteta, neminovnost srpskog fudbala je da igrači odu i zarade. Pomešana su mi osećanja svaki put kada neko ode, poželeo bih Pavkovu svu sreću, a mi ovde imamo dovoljno igrača na koje možemo da računamo”, rekao je Milojević.

Crveno-beli su danas na pripremama u Austriji odigrali nerešeno 1:1 sa rumunskim Klužom.

Milojević je naveo da je Kluž ekipa za respekt i da je zadovoljan igrom svoje ekipe.

“Ono što smo želeli i na čemu smo insistirali na današnjoj utakmici smo i ostvarili… Zadovoljan sam odnosom prema igri, pripremne utakmice služe da ispravljamo greške, da treniramo i da se što bolje pripremimo za novu sezonu”, rekao je Milojević.

U prvom poluvremenu mnogo više šansi imala je ekipa Crvene zvezde.

“Rekli smo da u ovom trenutku zaista nije bitan rezultat, ali ne možemo da kažemo da ne razmišljamo o njemu. Imali smo dosta šansi u prvom poluvremenu, možda je tada trebalo i da rešimo utakmicu. Golmani su danas svakako bili na vrhuncu. Raduje me da pravimo šanse, a sa svežinom će doći i rezultati”, kazao je trener Zvezde.

Beta