Naslovna FEATURED Sin ubijenog Nedžiba Kačara se na sudu branio ćutanjem! Određen mu pritvor...

Sin ubijenog Nedžiba Kačara se na sudu branio ćutanjem! Određen mu pritvor od 30 dana

NOVI PAZAR – Dalan Kačar (25), koji je osumnjičen da je nožem ubio oca Nedžiba, priveden je na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru, ali nije želeo da odgovara na pitanja tužioca. Njemu je određen pritvor do 30 dana, a nakon toga je prebačen u novopazarsku pritvorsku jedinicu.

– Ćutao je i gledao u pod. Kolege iz tužilaštva pokušavale su da ga ubede da progovori, ali nisu uspele u tome. Svako pitanje je saslušao, ali nijednu jedinu reč nije izgovorio – kaže za „Alo!“ izvor iz istrage.

U decembru 2016. godine, biznismen Nedžib Kačar sinu Dalanu otvorio je firmu za proizvodnju i prodaju nakita. Proverićemo da li se tu krije motiv ubistva ili je reč o porodičnim problemima – kaže naš sagovornik.

Biznismen Nedžib Kačar ubijen je u nedelju kasno uveče u porodičnoj kući u Novom Pazaru, a četiri dana kasnije zbog ovog ubistva uhapšen je njegov stariji sin Dalan.

Najpre se pojavila vest da se Nedžib ubio, ali je obdukcija pokazala da se radi o ubistvu. Pre nego što je uhapšen, Dalan je sve vreme bio kod kuće, gde je organizovao sahranu i primao saučešće. Nož kojim je poznati novopazarski biznismen i bankar ubijen pronađen je u kanalizaciji.


Alo.rs

Exit mobile version