BEOGRAD – Fudbaler Partizana Bojan Ostojić rekao je danas da njegova ekipa mora da bude oprezna protiv Malatije i da u revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa ulazi kao da nema prednost iz prvog meča.

“U Tursku idemo izuzetno oprezni, posle pobede u Beogradu od 3:1 stvorila se velika euforija, ali i lažna slika da je Malatija tim koji se bez problema može savladati sa 5:0. Zaista smo fantastično odigrali, ali i imali sreće što smo ih šokirali ranim golom. Videli ste da su čvrsti, brzi i da sa njima neće biti lako na njihovom stadionu pred domaćom publikom”, rekao je Ostojić za klupski sajt.

Fudbaleri Partizana u sredu putuju u Tursku, gde će u četvrtak od 19 časova igrati protiv Malatije, revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. U prvom meču prošlog četvrtka u Beogradu crno-beli su pobedili sa 3:1.

Partizan je u nedelju igrao nerešeno 2:2 protiv Napretka u Super ligi, a Ostojić je taj meč naveo kao primer da sve može da se preokrene i upozorio da nema mesta euforiji.

“Bez euforije idemo na meč, a utakmicu u Beogradu arhiviramo kao da počinjemo od nule”, naveo je on.

Ostojić se povredio u drugom poluvremenu utakmice protiv Malatije, ali se nada da će igrati u Turskoj.

“Što se mene tiče, radim terapije, daće Bog da bude sve kako mi želimo”, rekao je Ostojić.

Jedan od najboljih igrača Partizana na prethodnim utakmicama i strelac gola protiv Malatije Sejduba Suma rekao je da ekipa mora da bude motivisana i koncentrisana.

“Sa moje tačke gledišta utakmica neće biti mnogo drugačija, osim nekih detalja. Sve je u mentalitetu i želji koliko želimo da pobedimo ovu utakmicu. Verujem da idemo maksimalno koncentrisani i sa mnogo motivacije. Svi znamo da idemo u neku vrstu ‘rata’ i treba se pripremiti za taj meč. Jedini način je da o tome razmišljamo i verujem da momci imaju veru da to urade”, naveo je Suma.

Beta