Plavi spremni za današnji derbi s Trajalom

NOVI PAZAR – Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je da je dobro skautirao ekipu kruševačkog Trajala, ali da se više bavi svojim timom nego protivnikom u četvrtom kolu Prve lige Srbije.

“Bitno je da znamo šta hoćemo i kako do toga da dođemo. Dolazi igra, rezultati su tu, a nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Verujem da možemo da pobedimo. Poštujemo svakoga, ali najviše sebe”, rekao je Matić na konferenciji za novinare.

Pazar je za sedmicu i po odigrao tri utakmice i sa pet bodova peti je na prvoligaškoj tabeli, dok su Dinamo iz Vranja i Trajal na vrhu sa maksimalnih devet bodova.

“Imamo debitante u svakom meču jer smo u periodu sa mnogo utakmica. Dosta igrača je dobilo šansu. Nije alibi već tako stoje stvari”, naveo je Matić.

Novi Pazar i Trajal igraju sutra od 17 časova na Gradskom stadionu.

“Izuzetno teška utakmica, kakve smo igrali i prošle sezone. Nadam se, ipak, da ćemo osvojiti tri boda. Kvalitetni su, imaju iskusne pojedince, ali i mi smo na dobrom putu. Atmosfera je odlična. Jedna smo ekipa kad imamo podršku publike, druga bez njih, pa pozivam navijače da dođu u što većem broju”, kazao je kaipten Pazaraca Irfan Vusljanin.


rtvnp.rs