NOVI PAZAR – Asfaltiranjem kraka ulice Gornji Aleksinac, rešen je višegodišnji problem meštana u naselju Bukreš.

„Na radost meštana, ali i svih nas, radovi se danas privode kraju. Naselje Bukreš, jedno od većih nema više neasfaltiranu ulicu, nakon što smo nedavno asfaltirali krak ulice Alekse Šantića“, kazao je odbornik Skupštine Grada Fahrudin Đekić, ističući da slede radovi od Biserovače do sportsko –rekreativnih terena i asfaltiranje ulice ispod Borića, u kojoj je završena rekonstrukcija vodovodne mreže, kišne i fekalne kanalizacione mreže.

„Postoji realna potreba za kompletnom rekonstrukcijom Sopoćanske ulice, od vrha čaršije do Druma, i taj posao ćemo realizovati. Posebno ističem zadovoljstvo meštana koji su u proteklim decenijama slušali razna obećanja, a zahvaljujući ljudima koji sada vode grad, problemi su rešeni“, kazao je Đekić.

Meštani ističu da je od trenutka kada je lokalnoj samoupravi predočen problem, do konkretnog rešenja proteklo jako malo vremena, jer je reč o „ljudima koji imaju sluha za tuđe muke, i kojima treba pokloniti poverenje.

„Razlika u načinu života u naselju sada i ranije je neopisiva. Zaista nam uloženi trud mnogo znači“, poručili su meštani.