NOVI PAZAR – Perica D. iz Novog Pazara, koji je prekjuče uhapšen zbog sumnje da je svojim bratancima, devojčici (6) i dečaku (3), dao po tableticu ekstazija, negirao je krivicu pred istražiteljima.

“Posle hapšenja, obavljen je razgovor i sa Pericom. On i dalje tvrdi da deci nije dao ekstazi i da ne zna kako su progutali tabletice” – tvrdi naš izvor iz istrage.

Prema našim saznanjima, Perica je priznao da konzumira razne vrste narkotika, ali da nikada nije ni pomislio da deci da drogu.

“Deca su verovatno ušla u moju sobu, u mom odsustvu i pronašla tabletice koje su bile na stolu. Pretpostavljam da su pomislili da se radi o bombonićima i uzeli po jednu” – tvrdi Perica.

Podsetimo, majka je u utorak uveče primetila da se deca čudno ponašaju i da se ne osećaju dobro, zbog čega ih je odvela kod lekara.

Ovaj nezapamćeni slučaj šokirao je Novopazarce, ali i čitavu Srbiju. Za uhapšenog Pericu sugrađani nemaju reči hvale.

– Bili su dezorijentisani i omamljeni. U bolnici im je hitno ispran želudac i utvrđeno je da u organizmu ima narkotika. Posle lekarske intervencije deci je bilo bolje i oni su juče bili dobro – kaže izvor Kurira.

Odmah pošto su deca primljena u bolnicu i Peričinog hapšenja, izvršen je i pretres prostorija u kojima on živi.

– Nađena je manja količina ekstazija i špric sa nepoznatom tečnošću. Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava za proizvodnju i prodaju narkotika i omogućavanje konzumiranja droge – kaže izvor.

Ovaj nezapamćeni slučaj šokirao je Novopazarce, ali i čitavu Srbiju. Za uhapšenog Pericu sugrađani nemaju reči hvale.

Prema pisanju nekih medija, deca od tri i šest godina su takođe ispitana, i oni su navodno potvrdili da im je Perica dao tablete “i da će postati mnogo jaki kad to popiju”.