BEOGRAD – Beogradska policija je u odvojenim akcijama rasvetlila tri krivična dela ubistvo u pokušaju i tom priliko uhapsili pet osoba, medju kojima je i jedno maloletno lice, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.Policija je uhapsila S.R.(39) i N.R. (41) za koje se sumnja da su u saizvršilaštvu februara ove godine u naselju Jajinci, nakon verbalnog i fizičkog sukoba hicem iz pištolja ranili tridesetšestogodišnjeg muškarca, nanevši mu povrede opasne po život.

U drugoj akciji, policija je uhapsila Ž.D. (51) i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su u septembru ove godine, u bašti jednog beogradskog kafića, nakon verbalne rasprave, dvadesetjednogodišnjem mladiću nožem naneli povrede opasne po život.

Takodje, uhapšen je i L.I. (20) za kojeg se sumnja da je septembra ove godine, u Mirijevu dvadesetjednogodišnjem mladiću oštrim predmetom naneo teške telesne povrede.

Osumnjičenima je odredjeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštio je MUP.

Beta