BEOGRAD – U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom, saopštio je Republički hidrometeorološki zaovd (RHMZ).

Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura biće od jedan do šest, a najviša dnevna od devet do 14 stepeni Celzijusa.

U Beogradu će sutra biti umereno do potpuno oblačno, u pojedinim delovima grada sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar će biti slab, promenljiv. Jutarnja temperatura kretaće se od nula do dva, a najviša dnevna oko 12 stepeni Celzijusa.

U Srbiji će se u nedelju ujutru magla ili niska oblačnost koja će se u nižim predelima zadržati pre podne, posle podne će doći do razvedravanja. U brdsko-planinskim predelima tokom celog dana predvidja se pretežno sunčano. U ponedeljak će biti pretežno sunčano i toplo a posle podne se predvidja naoblačenje sa slabom kišom. U utorak će biti oblačno sa slabom kišom i hladnije uz pojačan severozapadni vetar, na planinama sa snegom.

U Beogradu se predvidja slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za subotu, 7. decembar:

Srčani bolesnici i astmatičari mogu osećati izvesne tegobe usled očekivane biometeorološke situacije. Meteoropatske reakcije su moguće u vidu reumatskih bolova, neraspoloženja i glavobolјe.

Beta

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here