NOVI PAZAR – Delegacija Bošnjačkog nacionalnog veća na čelu sa predsednicom dr. Jasminom Curić prisustvovala je tradicionalnoj manifestaciji „Veče dobrih ljudi“ koju na godišnjem nivou organizuje nevladina organizacija „Svetionik“.

U svom obraćanju prisutnima, predsednica BNV dr. Jasmina Curić je rekla da je Udruženje Svetionik svetli primjer među velikim brojem drugih organizacija kako treba voditi društveno odgovorne i projekte usmerene na opšte dobro.

„Udruženje Svetionik je kroz svoje programe i projekte razvilo stručne kapacitete stotina mladih ljudi u Sandžaku, obezbedilo stipendije za sandžačke studente te doprinelo jačanju društveno odgovorne zajednice. Upravo zbog svega pomenutog koristim priliku da vam čestitam na svemu što radite i na svemu što ste postigli prethodnih godina. Bošnjačko nacionalno veće će i narednom periodu nastaviti sa podrškom vašoj organizaciji kroz programe i podrške koji dalje doprinose društvenom razvoju Sandžaka. Koristim ovu priliku i da vam poželim uspeh u radu i postizanje još boljih rezultata.“ – zaključila je dr. Curić.