NOVI PAZAR – Nakon nedavnog napada na našeg novinara Redzepa Koraća od strane Seada Kolašinca, direktora mlađih selkcija FK Novog Pazara, Indeksonline pozvao je ovaj klub da sankcioniše takvo ponašanje i suspenduje Kolašinca. FK Novi Pazar oglasio se odmah nakon našeg poziva saopštenjem u kojem je osudio ponašanje Kolašinca i najavio zasedanje Upravnog odbora na kojem bi se razmatralo o njegovoj suspenziji.

Samo nekoliko dana nakon ovog napada ispostavilo se da je klub imao nameru samo da obmane javnost, smiri medije i da po principu svako čudo tri dana… zataška ceo slučaj praveći se da se ništa nije desilo.

Naime, FK Novi Pazar ne samo da nije suspendovao Kolašinca već je on danas vodio i trening prvog tima.

FK Novi Pazar još jednom pokazuje nepoštovanje novinara i medija i same javnosti nakon današnjeg dopuštanja da Kolašinac vodi trening prvog tima.

Poziv da klub sankcioniše napad na novinara upućen je i od strane UNS-a ali ni to nije bilo dovoljno za ovaj klub čime pokazuju koliko cene odnos sa medijima a preko njih i javnosti.

Zbog neodgovornog ponašanja uprave FK Novi Pazar, Indeksonline do daljnjeg neće izveštavati o ovom klubu, te poziva i sve medije da urade isto, sve dok klub ne sproved navode iz poslednjeg saopštenja.

Podsećamo, nezapamćen skandal dogodio se 15. februara tekuće godine, kada je nakon izborne skupšine, nezadovoljan pisanjem našeg portala, direktor mlađih selkcija sa leđa u glavu udario našeg novinara.


Redakcija