NOVI PAZAR – U toku je realizacija druge faze projekta na izgradnji parka na novopazarskom Rekreacionom centru, a sredstva su obezbjedili grad Novi Pazar i Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu.

Zadovoljan intenzitetom radova je i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac koji je sa saradnicima obišao gradilište.

“Danas smo obišli radove na izgradnji parka na Rekreacionom centru u Pazaru. Ovaj deo Rekreacionog centra bio je jedini neiskorišćeni prostor. Nakon intenzivnih i obimnih radova i taj deo sada dobija obrise savremenog prostora i budućeg parka prepunog zelenila. U razgovoru sa radnicima i predstavnicima angažovanih firmi saznao sam da radovi idu dobrim intenzitetom i da bi do Bajrama trebalo da budu gotovi. Zato se radi gotovo u tri smene” – rekao je Biševac.

Izvođači radova uveravaju da se radi kvalitetno, gotovo u tri smene, kako bi se ispoštovali rokovi za završetak projekta.

“Za te namene Grad je izdvojio oko 13, a Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave 5 miliona dinara. Biće ovo još jedni omiljeno mesto naših sugrađana, a njih oko 10 hiljada tokom svakog dana boravi ovde” – zaključio je Biševac.