NOVI PAZAR – Studentkinja iz Novog Pazara Armina Nuraj uputila je javno pismo lideru opozicionog Građanskog pokreta URA u Crnoj Gori Dritanu Abazoviću u kojem je iznela niz uvreda na njegov račun, prenosi Reporteri.

Nuraj je u postu na Facebooku optužila Abazovića da je “svoju naciju i veru prodao za nekoliko miliona evra i da je u Crnoj Gori izbo noževima Albance i Bošnjake“.

“Ti, koji si prodao naciju i veru za par miliona evra i koji si zario nož u leđa mnogim Albancima i Bošnjacima u Crnoj Gori, ti zaslužuješ da se Albanci i Bošnjaci udruže i da te isteraju sa prostora Crne Gore. Sa kakvim ponosom ti izlaziš na ulice Crne Gore, a proglašen si kao izdajnik svoje nacije i vere?”, napisala je Nuraj.

Ona ga je uvredljivim rečima optužila da se, donoseći odluku da formira novu vladu sa drugim opozicionim strankama u Crnoj Gori, nije setio genocida u Bosni i na Kosovu.

“Setio bi se, Dritane Abazoviću, na hiljade silovanih žena na prostoru Bosne i Kosova, pa bi se setio koliko je Albanaca ubijeno od strane crnogorske policije za vreme rata na Kosovu. Ali, šta da se očekuje od tebe kada si rekao da je najveći albanski heroj Skenderbeg – Srbin”, zaključila je Nuraj.

info-ks.net