BEOGRAD – JK “Putevi Srbije” saopštili su da su danas na auto-putu E-75, petlja Novi Sad – petlja Sirig, u smeru Novi Sad-Subotica, od 7.00 do 17 časova u toku radovi na mašinskom krpljenju kolovoza, pa se saobraćaj odvija u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Na auto-putu E-75, petlja Aleksinac – petlja Trupale, u smeru Beograd-Niš, do 22. maja izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza, pa za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Na deonici Lajkovac ulaz – Bogovađa, od danas se od 15 časova obustavlja saobraćaja zbog oštećenja putnog objekta u naseljenom mestu Pepeljevac. Alternativni putni pravac je Bogovađa-Županjac, Županjac-Ćelije i Ćelije-Lajkovac, kao i lokalni put kroz nasel?eno mesto Pepel?evac. Planirani rok završetka radova na sanaciji putnojeg objekta je 60 dana.

Na Obrenovačkom putu, u smeru ka Obrenovcu, izvode se radovi do 26. aprila na kolovoznoj konstrukciji u sklopu privremene sanacije klizišta “Duboko“, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom radnom signalizacijom.

indeksonline.rs