Vanda Nara, jedna od najpoznatijih žena u evropskom fudbalu, supruga fudbalera Maura Ikardija požalila se jer joj je fotografija na Instagramu cenzurisana.

Ona je sklona provokativnim objavama, a slavu je stekla tako što je bila u vezi sa Maksijem Lopezom, a onda i njegovim prijateljem Maurom Ikardijem.

Vezom sa Ikardijem prekinuto je prijateljstvo dvojice fudbalera, a Vanda je kasnije počela da radi kao agent igrača Pari Sen Žermena.

Zato je, između ostalog, prozvana jednom od najvećih bludnica u fudbalskom šoubiznisu, dok je drugi deo ovog imidža zaradila zbog objava na društvenim mrežama.

Na njima se često može videti samo u donjem vešu, pa i bez odeće, ali joj sve do sada fotografije nisu bile cenzurisane.

„Ova fotografija je bila cenzurisana. Razlozi mi nisu poznati, koji su bili? Isti oni kojima se bore za naša prava, slobodu i jednakost… Mi smo u 2021, ili 1810. godini, bikini sa majicom se cenzuriše. I dalje volim kad vidim žene sa lepim telom i čestitam im javno i privatno. Zavist među ženama je jedna od najružnijih stvari koje možemo da radimo sebi. Agresivnost, komentari i slično. Hajde da počnemo da poštujemo sebe, da bi oni počeli da poštuju nas“, napisala je Vanda Nara.