NOVI PAZAR – U dobro koordinisanoj akciji koju su izveli pripadnici interventne jedinice nonovopazarske policije, odeljenja Uprave kriminalističke policije, Bezbednosno-informativne agencije i Višeg tužilaštva uhapšeni su  H.L. (40), E.R. (32) i A.G. (24), saznaje indeksonline.rs

Oni su lišeni slobode zbog posedovanja i nelegalnog držanja oružja i po nalogu tužilaštva, određen im je pritvor do 48 sati.

Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorihja kod osumnjičenog E.R. pronašla i oduzela pištolj i manju količinu municije.

Kod osumnjičenog H.L. pronađena je veća količina malokalibarske municije, a kod A.G. je pronađena vazdušna puška i gasni pištolj.

U okviru iste akcije, policija je jutros u jednom objektu kod muškarca iz Sjenice pronašla falsifikovana dokumenta i zbog toga je protiv njega podneta krivična prijava.

Prema nezvaničnim informacijama, policijski službenici su izvršili pretres objekata u vlasništvu porodice i osoba povezanih sa osumnjičenim za ranjavanje Edina Hamidovića (48), koji je od posledica ranjavanja preminuo u kragujevačkoj bolnici.

indeksonline.rs