Naslovna srbija Beograd Vulin fotografisan sa bivšim vođom navijača Rada, tvrdi da ne zna ko...

Vulin fotografisan sa bivšim vođom navijača Rada, tvrdi da ne zna ko je on

Tanjug

BEOGRAD – Ministar policije Aleksandar Vulin fotografisan je zagrljen sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, nekadašnjim vođom navijača FK Rad i licem hapšenim za nelegalno nošenje oružja, objavila je Nova.rs.

Ministar Vulin je potvrdio da je fotografija nastala u ponedeljak na koncertu Riblje čorbe, ali negira da zna ko je pored njega na slici.

“Fotografija mene i meni nepoznatog čoveka nastala je na koncertu Riblje Čorbe u ponedeljak. Sada ću proveriti ko je u pitanju i objaviću sve što saznam… Đilasovi mediji su mogli da objave još desetak fotografija različitih ljudi koji su mi prilazili i fotografisali se. Ja ne dozvoljavam obezbeđenju da sklanja ljude od mene. Svako može da mi priđe, porazgovara, pa i da se fotografiše”, naveo je Vulin.

Identitet osobe na fotografiji sa ministrom policije portalu Nova.rs potvrdila je Mara Halabrin, majka Aleksandra Halabrina, mladića čije je telo pronađeno u Sopotu.

Na povezanost njenog sina sa Kovačevićem ukazivala je inspektorima, ali oni nikada nisu želeli da ga saslušaju ili privedu.

“Fotografiju sam videla sinoć i ovim sam izgubila svaku nadu u policiju. Nisam je imala ni ranije, ali ovo sada me je dotuklo. Negde duboko sam verovala državi u kojoj sam rođena, ali šta sada da očekujem”, izjavila je majka ubijenog Aleksandra Halabrina.

Nova.rs

Exit mobile version