BEOGRAD – Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije organizovali su tradicionalni Sajam sporta ove godine po prvi put na otvorenom, od 24. do 26. septembra 2021. godine na sportskim terenima Ade Ciganlije.

Kompanija Telenor, generalni sponzor Srpskog atletskog saveza i projekta Brzinom do zvezda je i ove godine obezbedila mali multi poligon za sve goste našeg štanda i decu koja su bila deo naših radionica.

Ovaj sajam iskoristili smo za promociju kraljice sportova i najvećeg sportskog događaja u istoriji Republike Srbije koji nas očekuje u martu sledeće godine – Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani Beograd22.

Tom prilikom je na štandu Srpskog atletskog saveza organizovana nagradna igra u kojoj su svi posetioci mogli da izvlače pitanja o atletici i Svetskom dvoranskom prvenstvu iz pehara, a na poklon su dobijali majicu šampionata.

Ovaj događaj su podržali i naši atletičari koji su se družili sa ljubiteljima kraljice sportova, a nekima i pomogli za odgovore na naša pitanja: Dragutin i Angelina Topić, Teodora Boberić, Đerđi i Adriana Vilagoš, Strahinja Jovančević, Aleksa i Boško Kijanović, Asmir Kolašinac.

Drugog dana Sajma sporta je kompanija “Nordic Sport” dodelila 3 koplja, težine 600 grama, svetskoj juniorskoj šampionki, Adriani Vilagoš.

Prethodni tekstFunkcioneri SDP Srbije posetili selo Nadumce kod Tutina
Sledeći tekstOtkaz učiteljici jer je odbila da se testira i vakciniše