BEOGRAD – Na auto-putu E-75, do 22. oktobra, zbog radova na sanaciji kolovoza, biće zatvorena za saobraćaj petlja Požarevac, saopštilo je danas Javno preduzeće “Putevi Srbije”.

U smeru od Beograda ka Nišu, biće zatvorene izlivna rampa Beograd-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo – Niš, a u smeru od Niša ka Beogradu, za saobraćaj će biti zatvorene izlivna rampa Niš-Požarevac/Smederevo i ulivna rampa Požarevac/Smederevo – Beograd.

Kompletan saobraćaj će se preusmeravati preko petlje Smederevo i petlje Kolari.

Na istom auto-putu E-75, od petlje Aleksinac, do petlja Trupale, do 22. oktobra u 12:00, traju radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Saobraćaj se na službeno-tehničkom prolazu prebacuje na suprotnu kolovoznu traku smera Beograd – Niš, gde se odvija dvosmerno.

Na deonici Smederevo (Kolari) – petlja Kolari, do 1. novembra, obavljaju se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila semaforskom signalizacijom.Auto-put E-75, petlja Predejane-petlja Vranje, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 100 metara.

Na deonici od petlje Predejane do petlje Vranje, zbog pojave magle vidljivost je smanjena na 100 metara.

Na putu Batočina-Kragujevac, do 15. novembra, zbog radova na sanaciji kolovoza za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, u smeru ka Kragujevcu.

Saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom dvosmerno. Iz oba smera saobraćaj je kanalisan i usporen sa maksimalne dozvoljene brzine od 100 km/h na 60 km/h i odvija se shodno postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Na delu državnog puta I A reda broj 2, na deonici Surčin – Obrenovac, u smeru ka Obrenovcu, do 15 časova izvode se radovi na zameni odbojne ograde,.

Za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka. Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom, dodaje se u saopštenju.

indeksonline.rs