NOVI PAZAR – Francuski krilni napadač Aksel Mohamed Bakayoko i napadač iz Gane Ibrahim Mustafa novi su fudbaleri Novog Pazara.

Oba fudbalera u Novi Pazar dolaze na pozajmicu iz aktuelnog šampiona Super lige Srbije Crvene Zvezde.

Bakajoko (23) igra na poziciji krilnog fudbalera a dobro se snalazi na obe strane terena. Ponikao je u francuskom Red Staru, odakle je otišao u milanski Inter. Godinu dana je proveo na pozajmicama u Sošou i Sent Galenu odakle je stigao u Zvezdu.

Ibrahim Mustafa (21) , afrički fudbaler koji je nedavno potpisao novi ugovor sa Crvenom Zvezdom bio je deo omladinskog tima Grafičara, šest meseci proveo je u Superligi u Zlatiboru, da bi narednih godinu dana nastupao za Radnički iz Sremske Mitrovice gde je pružao odlične partije. Ove sezone postigao je već 7 golova a ukupno na 33 meča postigao je 9 golova.

Angažovanjem dvojice internacionalaca, snagom imena i biografije, ima težinu najvećih pojačanja u novijoj istoriji kluba. Prolećna premijera na gostovanju u Gornjem Milanovcu i dolazak Kolubare sedam dana kasnije poprimaju tretman događaja godine za fudbalski Novi Pazar.

indeksonline.rs