NOVI PAZAR – Fudbaleri Novog Pazara i Radničkog iz Niša odigrali su danas u Nišu meč 24. kola Super lige Srbije. Pazarci i nišlije su podelili bodove završivši meč nerešenim rezultatom 1:1.

Novi Pazar se sada nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa 18 bodova, a u 25. kolu dočekuje tim Radničkog 1923 iz Kragujevca, direktnog rivala za ispadanje iz lige.

“Nema puno vremena za analizu današnje utakmice. Koliko je bitan naredni meč govori i večerašnji trening – bukvalno iz autobusa,a koji je uvertira za pripremu možda i najbitnije utakmice u ovoj sezoni, u sledećem kolu. Naše fudbalere već u utorak očekuje veliki derbi protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak. Dueli između Novog Pazara i Radničkog iz Kragujevca uvek su bili na neki način posebni. Novi susret starih rivala na programu je u utorak od 16h u 25.kolu Superlige Srbije” – rekli su nam iz FK Novi Pazar.

Novopazarci su dodali da borba za opstanak ulazi u fazu usijanja i pozvali sve ljubitelje fudbala da u utorak 1. marta popune stadion jer kako navode “ovi fudbaleri to zaslužuju”.

indeksonline.rs