Trener fudbalera Novog Pazara Tomislav Sivić rekao je da su se njegovi igrači uoči gostovanja Kolubari borili sa strašnim i vanfudbalskim stvarima, da su prolazili kroz težak period, ali da je ponosan na njih jer su supeli da se podignu u Lazarevcu.

“Oko nas su stizale svakojake informacije i mnogo sam ponosan na momke što su dali poslednji atom snage i bili najbolji kada je najbitnije. Sve to nas čini jačim i odlučnijim u našoj borbi, koja je iskrena i najčestitija moguća”, rekao je Sivić.

Novi Pazar je u trećem kolu plej-auta za opstanak u Super ligi Srbije savladao Kolubaru u Lazarevcu sa 3:1.

Pazarci su trenutno van zone ispadanja i sa 32 boda zauzimaju 13. poziciju među 16 superligaša.

“Skenirali smo dobro Lazarevčane. Ušli smo u rizik, koji sam svesno prihvatio i postigli tri gola. To se ne događa često, ali desilo se kada je najpotrebije. Srećan sam zbog toga. Kasnije smo ušli u paniku, umesto da stvari rutinski privedemo kraju”, ocenio je Sivić.

“U drugom poluvremenu napravili smo tri izmene, kojima smo amortizovali napade domaćina. Osvojili smo tri boda, koja nam život znače. Spremili smo izneneđenje i sproveli ga u delo”, dodao je on.

Novi Pazar u četvrtom kolu plej-auta dočekuje ekipu Radničkog 1923 iz Kragujevca, koja je na 14. mesti i takođe ima 32 boda.

M. Minić