Naslovna Društvo Fazila Ferizović Berović čestitala 28. maj, Dan opštine Tutin

Fazila Ferizović Berović čestitala 28. maj, Dan opštine Tutin

Čestitku povodom 28. maja, Dana opštine Tutin uputila je predsednica Skupštine opštine Tutin, Fazila Ferizović Berović.

“Tutin je uvek rađao najhrabrije, najponosnije i najhumanije ljude. Rađao je najbolje sportiste, najbolje učenike i studente, mnogo doktora nauka i najboljih zanatlija. Na naše drage Tutince i Tutinke smo ponosni i u Tutinu i na svakom mogućem mestu u svetu gde se nalaze”, navela je u čestitki Ferizović Berović.

Smatra da je Tutin jedna od perspektivinih opština i da radom i razvojnim projektima ta opština može biti mesto ge će mladi ostajati, razvijati znanja i napredovati.

“Opština Tutin sa svim svojim potencijalima, prirodnim bogatstvima, lepotama, turističkom ponudom i ljudskim kapacitetima definitivno je jedna od perspektivnijih opština. Pametnom politikom održivog razvoja i iskorištavanjem takvih potencijala to može biti mesto u kojem će mladi nalaziti svoju perspektivu i razvijati svoja znanja a nove investicije uneti dodatni duh i živost u lokalnu ekonomiju i privredu. Danas ne treba biti mesta za političke, nacionalne, verske ili bilo koje druge podele. Danas smo svi braća i sestre Tutinci i Tutinke. U to ime svim dragim Tutincima, kako ovde i širom zemlje, tako i u dijaspori, upućujem iskrene čestitke povodom Dana opštine Tutin, 28. maja, uz želju da ovaj dan provedu u duhu zajedništva i međusobnog poštovanja”, navela je predsednica Skupštine opštine Tutin, Fazila Ferizović Berović.