BEOGRAD – Predsednik ; Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Ramazanski Bajram Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije i glavnom muftiji i predsedniku mešihata Islamske zajednice u Srbiji, kao i svim vernicima islamske veroispovesti.

“Uz najiskrenije želje da radost velikog praznika bude nadahnuće za složno delovanje na jačanju tolerancije i dalje snaženje skladnih medjuverskih odnosa, Vama i svim vernicima Islamske zajednice od srca čestitam Ramazanski Bajram”, poručio je Vučić u čestitki, saopštila je služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Vučić je naveo da čvrsto veruje da će Bajram biti plemeniti podsticaj da u duhu zajedništva i prijateljstva bude nastavljen složni rad na razvoju zemlje, uz svest da jedino u istinskom zajedništvu “možemo da budemo spremni za valjane odgovore pred izazovima savremenog sveta”.

“U isto vreme, toplo Vam zahvaljujem što ste vašim delima, prožetim porukama večne i neprolazne Božje ljubavi, doprineli sveukupnom snaženju naše Republike Srbije, na dobrobit svih naših gradjana”, istakao je Vučić.

indeksonline.rs/Beta