BEOGRAD – Članica Predsedništva vladajuće Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je danas, komentarišući medijske napade, da nije uradila ništa pogrešno kada je odgovorila na “pitanje jednog medija”, odnosno dnevnog lista Nova.

“Nije prvi put da mi u delu medija lepe etikete da sam izdajnik, špijun, da sam uradila nešto protiv države, stranke čiji sam član ili predsednika. Ali, čini mi se da je to pokušaj nekih da na ovakav način ostanu na svojim funkcijama. Ne treba niko da brani Vučića od mene”, navela je Mihajlović u izjavi za televiziju K1.

Kako se navodi u saopštenju, Mihajlović je podsetila da je ministarstvo na čijem je čelu uvek odgovaralo svim medijima, pa i onima koji su o njoj pisali negativno.

“Mislim da energetika nije partijska stvar i da kada pričamo o nacionalnoj energetskoj bezbednosti treba da odgovorimo svima i ne mislim da sam time napravila bilo kakvu grešku”, rekla je ona.

Odgovarajući na pitanje zbog čega njene stranačke kolege nisu stale u njenu odbranu, rekla je da nema potrebe da je neko brani, iako je sama mnogo puta reagovala kada su drugi bili napadani.

indeksonline.rs/Beta