Pomoćnica ministra prosvete Elma Elfić Zukorlić proslavila je danas svoj 42. rođendan u Ministarstvu prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Simboličnom obeležavanju rođendana prisustvovao je i ministar prosvete Branko Ružić.

Rođendanske poklone, Elma je dobila od svojih najbližih saradnika u Ministarstvu, a fotografije i video zapis sa rođendana, objavila je na društvenoj mreži “instagram”.

[fvplayer id=”11″]

“Neka se ove naše tanane niti prijateljstva, poštovanja i povjerenja nikada ne prekinu! Hvala vam od srca” – napisala je Elfić Zukorlić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)

Elma potiče iz ugledne pazarske porodice. Osnovnu i srednju školu završila je u rodnom gradu. Diplomirala je 2007. na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo BK Univerziteta. Master studije i doktorat je završila na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, čiji je osnivač njen rahmetli suprug. Između ostalog je vlasnica knjigovodstvene i konsalting agencije „Elmax group“, profesorka na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, drektorka humanitarne „Mufty fondacije“, predsednica Upravnog odbora vrtića „Reuda“. Od prošle godine je i pomoćnica ministra prosvete.

indeksonline.rs